Design-Daniel

Rauhallista konemusiikkia aulassa, selkeän miellyttävä värimaailma, baariin yhdistetty vastaanotto, ilmainen nettiyhteys, retro-vespoja vuokrattavana, ilmaisia sateenvarjoja panttimaksua vastaan ja niin edelleen. Grazin rautatieaseman lähellä olevaa Hotel Danielia on tituleerattu jossain huokeaksi design-hotelliksi. Tämä Mondo-miehen trendihotla onkin kohtuullisen edullinen, mutta jatkossa taidan yöpyä jossain vielä halvemmassa paikassa, vaikka hotelli onkin kiva ja hyvällä paikalla.

Pieni miinus: vaikka se konemusa onkin ihan kivaa, niin ei sitä tarvitse väkisin soittaa myös kaikille hotellin nettisivuilta huonetta bookkaaville.
Ja digiaiheinen huomio: ilmeisesti design-hotellin erottaa junttihotellista siitä seikasta, että aulassa pitää olla keskeisellä paikalla suuri iMac-tietokone asiakkaiden käyttöön. Junttihotellit piilottavat vanhat Windows-PC-räyskänsä jonnekin nuhruisten sermien taakse ja pahimmassa tapauksessa niiden käytöstä veloitetaan minuuttimaksua. Ja design-hotellissa on tietty myös langaton netti sylimikroileville asiakkaille. Mutta jos näyttäydyt PC:n kanssa lobbyssa loggailemassa, niin trendivaikutelma on auttamattomasti pilalla, ja vastaanottovirkailija vaihtaa konemusan tirolilaisen torviorkesterin puhkuvaan jollotukseen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: